Teamet på Björkhaga Stuteri

Carina Caster
Carina Caster

Carina Caster - ägare

Har som ung ridit  fälttävlan men en tillfällighet gjorde att vi började med travhästar och intresset tog fart för avel och trav. Idag sköter jag kontoret, kundkontakter, tar hand om fölningarna mm
Henrik Caster
Henrik Caster

Henrik Caster - ägare

Henrik är utbildad lantmästare och har jobbat inom lantbruket i hela sitt liv. Har gått seminkursen och är ansvarig för infrysning av hingstsperma, byggansvarig mm. Med på bilden nya generationen barnbarnet Hugo Caster!

Oskar Caster
Oskar Caster

Oskar Caster

Sonen med sin familj har egen gård Klingstorp ca 1 mil från oss! Oskar föder upp Hereford och är engagerad och avels intresserad oavsett ras och djur. Där finns stona som ej är dräktiga och dom som kommer direkt från tävling. Det är Oskar som producerar det mesta grovfodret och har stona på bete, vi kommer även att seminera singel stona  på Klingstorp 2023.

Linnea Ohlsson
Linnea Ohlsson

Linnea Ohlsson

En glad och engagerad tjej som gick ut Bollerup sommaren 2022! Linnea är en klippa som tar hand om sto, föl och stall dessutom gick hon seminkursen -22. Linnea är även med och matchar 1 åringarna för auktionerna.

Harald Mårtensson

Senaste tillskottet hos oss! En glad "bonnapåg" som kan det mesta! Han kommer ta hand om tappning av hingstar, stall, unghästar men också vara behjälplig vid skörden av vårt hösilage!