Våra Hopphästar

Att avla fram framgångsrika hopphästar kräver både tid, pengar och en långsiktig plan. Vårt mål är att avla på bra möderne som själv presterat och försöka få fram fina sporthästar som levererar!
Vi har ett bra samarbete med Emelie Nilsson, Höör som rider in och utbildar våra 3-4 åringar sen tar Isabella Bengtsson, Dösjebro över och tävlar dom upp i klasserna.

Cleopatra

Sto f-03 e.Contendro I - Espri

Äg: Björkhaga Stuteri AB

Dräktig med Aganix du Seigneur Z

Cleo har tävlats framgångsrikt av Isabella Bengtsson, Dösjebro.  Hon har placeringar upp till 1.40 int.

Modern Espe fick endast Cleopatra, mormodern Lady Lemmon har avkommor som gått med placeringar upp till 1.50, i leden ligger även godkända hingsten Concorde och Canstakko.

Cleo har visat sig lämna fina men känsliga avkommor Il Divo BS har plac 1.45 int och startat 1.50 int *** med fina resultat, Quinton BS har plac int 1.45 och gjort fina rundor i 1.50. Special One BS började även hon lovande med plac 1.20,tyvärr satte en skada som unghäst stopp för dom högre klasserna så hon sätts i avel 2024.

Amazing Grace

Sto f-10 e.A-Dur - Hera-Hedalrik xx

Äg: Björkhaga Stuteri AB

Dräktig med Tobago Z 2023

Amazing Grace har själv placeringar upp till 1.40 och hennes syster Chic Cheráa e.Chacco Blue såldes på Tysk auktion för 520.000:- EUR var bl.a 7:a på UVM som 6 åring och placerad som 7 åring. Nu går hon 1.60 med sin ryttare Patrick Döller, Tyskland. Fler syskon finns som visar fin kvalitét.

Amazing Grace har avkommor 1-3 år gamla som ser fina ut, vi själv äger hennes 2 åring Grace Kelly e. Hardrock Z

Donnas Diamant

Sto f-18 e. Diamant de Semilly-Donna Lütje-Drosselklang
Äg: Björkhaga Stuteri AB

Hingstföl 21/5 e. Count on Me Z
Dräktig med Zambesi 2023

Donnas Diamant fick tyvärr en skada som 3 åring och inte blivit bra därför sätts hon i avel. Hennes mamma Donna Lütje har gått svår hoppning med Isabella Bengtsson och det finns fler fina hopphästar på mödernet.

Special One BS
Special One BS

Special One BS

Special One BS sto f-16 e.I´m Special de Muze-Cleopatra-Contendro I

Uppfödare: Björkhaga Stuteri AB

Äg: Björkhaga Stuteri AB

Special One BS har gått 1.20 med placering, tyvärr sätter en skada som unghäst stopp för dom högre klasserna och 2024 sätts hon i avel.